Livrare easybox la doar 12.99 RON

Accesorii

Toate categoriile
Afiseaza filtre
Organizator rotativ pentru cablul USB si casti, 7 x 7.2 x 1.5 cm, Alb
-34%
PROMOTIE
22,35 Lei(-34%) 14,53 Lei Fără TVA: 14,53 Lei
Set 2 Folii magnetice autoadezive cu 4 buline metalice, 10 x 3.5 cm
-14%
PROMOTIE
34,97 Lei(-14%) 29,99 Lei Fără TVA: 29,99 Lei
Organizator rotativ pentru cablul USB si casti, 7 x 7.2 x 1.5 cm, Roz
-34%
PROMOTIE
22,35 Lei(-34%) 14,53 Lei Fără TVA: 14,53 Lei
Organizator rotativ pentru cablul USB si casti, 7 x 7.2 x 1.5 cm, Albastru
-34%
PROMOTIE
22,35 Lei(-34%) 14,53 Lei Fără TVA: 14,53 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

De ce avem nevoie de accesorii auto de la Viyogo.ro?

   Accesorii auto sunt micile detalii care vin să vă facă viața la volan mai ușoară și mai frumoasă. Iar la Viyogo.ro, un magazin de accesorii auto le puteți descoperii și puteți beneficia de ele într-un mod foarte simplu! Există mai multe tipuri diferite de accesorii auto, care vă vor face vehiculul mai funcțional, mai atrăgător și mai confortabil. Dacă conduceți ore lungi, poate că ar fi bine să investiți într-un odorizant. Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți proaspăt și să evitați senzațiile de greață care apar de multe ori ca urmare a oboselii.
  În mod similar, sistemul audio al autoturismului precum și accesoriile Bluetooth pot îmbunătăți experiența pasagerilor. Drumul este mai scurt când toată lumea este fericită! Până la urmă, noi toți suntem bucuroși să ne petrecem timpul într-un spațiu agreabil, iar astăzi putem personaliza călătoriile noastre apelând la accesorii masina și petrecând momente agreabile în drumurile noastre zilnice.

  În marile orașe traficul este din ce în ce mai intens, astfel în mod inevitabil petrecem mai mult timp în mașină. Achiziția unor accesorii auto potrivite ne va ajuta să trecem mai ușor peste timpul pierdut în trafic. Apelând la cele mai recente inovații din industria acestor accesorii masina, Viyogo.ro aduce lângă dumneavoastră un magazin accesorii auto ce vă oferă șansa să personalizați spațiul din interiorul vehiculului conform preferințelor dumneavoastră.
  Cele mai recente tendințe în materie de accesorii auto au schimbat modul în care trăim și călătorim, a venit timpul să faci și tu pasul către o zi mai bună și să adaugi câteva accesorii sufrageriei tale pe roți! Puteți începe cu o husă pentru volan, un organizator pentru CD-uri sau poate că a sosit momentul să schimbați husele pentru scaune! Un suport pentru numărul de telefon vă poate ajuta în situațiile în care trebuie să fiți apelați de urgență!

Viyogo.ro are accesorii auto pentru fiecare marcă!

   Accesorii auto de la un magazin accesorii auto este locul de unde ieșiți uimit de schimbările pe care le-ați adus mașinii dumneavoastră. Ornamentele pentru bord vor înveselii atmosfera din habitaclu, covorașele vă vor ajuta la întreținerea mașinii iar husele pentru scaune vor contribui decisiv la personalizarea spațiului conform stilului dumneavoastră. Nu degeaba husele pentru scaune sunt cel mai popular accesoriu auto.
  Disponibile într-o varietate de culori și modele, husele pentru scaune ajută la protejarea interiorului și la menținerea pasagerilor în siguranță și confort. Achiziția unui nou set de accesorii auto are multe motive. Acestea pot face călătoria mai confortabilă dar totodată pot duce și la îmbunătățirea performanțelor mașinii dumneavoastră. Sunt accesorii auto care contribuie la siguranța călătoriei, unul din cele mai întâlnite fiind scaunul pentru copii. Iarna, cele mai căutate accesorii masina sunt husele pentru scaune cu funcția de încălzire, în vreme ce vara sunt căutate evident cele ventilate.

  Un magazin accesorii auto este locul unde găsiți o mulțime de lucruri la care nu v-ați fi gândit, dar odată achiziționate vă întrebați cum ați trăit fără ele până acum! Pentru că aceste accesorii auto pot include un purificator de aer pentru mașină, o trusă portabilă de prim-ajutor sau o oglindă retrovizoare prevăzută cu camera!
  În vacanțe sau în timpul călătoriilor de afaceri veți aprecia biroul pentru vehicul, un accesoriu masina versatil unde puteți să luați masa sau să folosiți laptopul, în cazul în care probleme urgente au apărut în timpul călătoriei și v-au obligat să trageți pe dreapta și să le rezolvați. O cutie ce se montează pe acoperiș va rezolva veșnica problemă a bagajelor, acestea având o capacitate uimitoare de încărcare, suplimentând astfel volumul portbagajului. La fel, suporți pentru schiuri sau biciclete sunt accesorii auto ce rezolvă într-un mod inteligent problemele de spațiu și vă conferă mobilitate sporită.

Importanța unor accesorii masina în viața de zi cu zi!

   Accesorii masina nu sunt un moft, ele devin esențiale în viața de zi cu zi. Astfel, suporturile pentru telefoanele mobile vă ajută să folosiți telefonul în timp ce conduceți, permițându-vă în același timp să vizualizați harta fără a fi nevoie să vă luați ochii de la drum. Un telefon montat pe tabloul de bord facilitează urmărirea instrucțiunilor. Deasemenea, menține telefonul într-un loc sigur și predictibil, astfel încât să vă puteți concentra pe drum. Un alt accesoriu deosebit de important este un demaror portabil.
  Acesta își face simțită utilitatea mai ales iarna, când temperaturile scăzute pot afecta funcționarea bateriei. În prezent acestea au devenit accesibile, dimensiunea redusă facilitează păstrarea în portbagaj fără a incomoda iar suplimentar acestea pot să includă mai multe funcții, permițând alimentarea cu energie a telefonului mobil sau a altor dispozitive sau având funcție de iluminare cu LED, permițându-vă astfel să gestionați situații delicate pe timp de noapte.

  Anumite accesorii masina se referă la protecția solară. Cel mai banal este parasolarul care se poate monta foarte ușor peste bordul mașinii, protejând tapițeria și tabloul de bord de razele ultra violete și prevenind încălzirea excesivă în habitaclu. Dar există și accesorii masina atipice. Ca de exemplu o saltea gonflabilă pentru portbagaj, perfectă pentru călătoriile lungi în care din când în când ai nevoie de un pic de odihnă.
  Nu trebuie decât să rabatezi scaunele din spate, să racordezi salteaua la un compresor și în câteva minute te vei bucura de un somn odihnitor ce îți va permite să îți continui călătoria în siguranță. Un alt segment de accesorii auto sunt organizatoarele pentru portbagaj. Accesibile și multifuncționale, te ajută să ai un portbagaj îngrijit, țin în siguranță lucrurile în timp ce conduci, împiedicând rostogolirea lor și bineînțeles, te ajută să le găsești mai ușor atunci când ai nevoie de ele.

accesorii auto
magazin accesorii auto
accesorii masina

Newsletter

Pentru a fii curent cu toate noutatile lasa-ne mai jos adresa ta de email.

0