Livrare easybox la doar 12.99 RON

Despre noi

livrare

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 250 lei

retur

RETUR SIMPLU

In 30 zile de la comanda

plata cash

Calitate garantata

Conform producator

livrare rapida

Livrare rapida

24 - 48 ore

Set ochelari polarizati pentru condus
CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

1. Proiectati pentru a asigura o vizibilitate sporita in timpul condusului atat ziua, cat si noaptea.

set ochelari polarizati


2. Rama din material TR-90 este foarte flexibilausoararezistenta la socuri si suporta temperaturi de pana la 400°.

set ochelari polarizati


3. Lentilele polarizate din material TAC sunt prevazute sa reduca semnificativ stralucirea si sa asigure o protectie sporita a ochilor impotriva razelor ultraviolete. De asemenea, acest tip de material este rezistent la socuri, ceea ce asigura lentilelor o durata de viata mai lunga.

set ochelari polarizati


4. Setul include:
- o pereche de ochelari polarizati de noapte + toc + husa pentru ochelari + servetel din tesatura moale pentru stergerea lentilelor.

- o pereche de ochelari polarizati de zi + toc + husa pentru ochelari + servetel din tesatura moale pentru stergerea lentilelor.

set ochelari polarizati


Cum funcționează o pereche de ochelari auto polarizati?

  Ochelari auto polarizati de la Viyogo.ro reprezintă o parte importantă a siguranței în trafic. Ei reduc strălucirea carosabilului umed, dar în același timp protejează ochii de lumina farurilor ce vin din sensul opus, având un impresionant efect „anti-orbire”. Bineînțeles că același efect îl pot avea și ochelarii de soare polarizați, dar purtarea lor pe timp de noapte nu este deloc recomandată. În schimb, purtarea unei perechi de ochelari sofer atunci când conduceți pe întuneric, mai ales pe drumurile dintre localități, vă va conferii nu numai siguranță suplimentară, dar și confort.
  Astfel veți ajunge mai odihnit la destinație, lumina farurilor ce vin din sensul opus nemaifiind atât de deranjantă. Funcția antireflex are capacitatea de a reduce semnificativ lumina reflectată, permițând unui procent de numai 8% din lumina incidentă să intre în ochi. Tehnic vorbind, această funcție este realizată prin inserarea unui strat subțire de material antireflex între două straturi de sticlă.

  Detaliul care face acești ochelari auto polarizati atât de eficienți pe timp de noapte stă în lentilele colorate în galben. Această nuanță are particularitatea de a bloca lumina albastră, provenită de la farurile celorlalte vehicule, ce provoacă oboseala ochilor. De asemenea, această nuanță galbena are avantajul de a îmbunătății contrastul, precum și estimarea corectă a distanțelor atunci când lumina exterioară este slabă. Funcția anti-reflex a acestor ochelari auto polarizati aduce la rândul ei beneficii importante.
  În timpul condusului pe timp de noapte, folosirea ochelarilor poate fi incomodă. Aceștia au particularitatea de a capta lumina din surse externe și a o concentra asupra globilor oculari. Din fericire, acoperirea anti-reflex rezolvă acest neajuns, garantându-vă un șofat agreabil și în deplină siguranță. Un alt amănunt este ușurința cu care acești ochelari se întrețin. O pată pe lentilă este neplăcută și chiar periculoasă, în trafic trebuie să ne concentrăm la drum, nu la curățat ochelari!

Ce face atât de eficienți acești ochelari auto polarizati?

  Ochelari auto polarizati sunt proiectați pentru a vă proteja ochii de strălucirea farurilor în timp ce conduceți noaptea. Aceștia au protecție UV și lentile polarizate pentru a reduce strălucirea carosabilului, a mării contrastul și bineînțeles pentru a diminua semnificativ efectul de orbire a farurilor. În plus, pe lângă protecțiile ce țin de îmbunătățirea vederii pe timp de noapte, acești ochelari vin cu un design anti-impact, pentru a nu crea probleme suplimentare în caz de accident. Dar acest set ochelari auto se adaptează perfect și pentru alte activități.
  Sunt perfecți pentru utilizarea în aer liber, mai cu seamă atunci când sunteți expuși la un nivel ridicat de lumină solară. O partidă de pescuit, o plimbare cu barca sau o excursie într-o zonă acoperită cu zăpadă sunt prilejuri perfecte de a vă bucura de acest set ochelari auto ce aduce atâtea beneficii ochilor dumneavoastră, pe timp de noapte sau de zi!

  Protecția UV a ochelarilor polarizați pentru mașină oferă protecție împotriva celor mai dăunătoare raze ale soarelui, care au o lungime de undă de 400 de nanometri. Pe lângă faptul că oferă protecție împotriva razelor Ultra Violete, acești ochelari sunt și la prețuri accesibile. De exemplu, ochelarii de condus din oferta Viyogo.ro sunt cu siguranță accesibili tuturor, dar în același timp eleganți. Aceștia vă protejează vederea față de lumina albastră emisă de luminile de bord, vehiculele care se apropie și reflexia semnelor de circulație din jur.
  În plus, elimină strălucirea reflectată de obiectele umede, ceea ce poate duce la confuzie și accidente. La proiectarea unui set ochelari auto se iau în calcul unghiurile de incidență ale luminii din exterior spre interiorul autovehiculului, pentru a atinge un nivel ridicat de eficiență. Lumina care este polarizată orizontal se va reflecta pe suprafața lentilei, iar lumina care este polarizată vertical va trece prin lentilă.

Cât de mult ajută o pereche de ochelari condus noaptea?

  Ochelari de condus noaptea sunt o soluție la îndemână pentru fiecare dintre noi. Ei sunt proiectați astfel încât să reducă strălucirea, să mărească contrastul și în final să ne ofere o imagine a drumului completă pentru a putea conduce în siguranță. Bineînțeles că acest lucru nu rezolvă toate problemele pe care le întâlnim în trafic, dar cu siguranță purtarea unui set de ochelari de condus noaptea ne oferă șansa ca drumul nostru să fie mai sigur, iar la finalul drumului noi să fim mai puțin obosiți.
  Dar pentru că problemele legate de lumină apar atât ziua cât și noapte, în oferta viyogo.ro am inclus două perechi de ochelari auto polarizati, fiecare dedicată conducerii de zi sau de noapte. Astfel acum puteți conduce în siguranță, indiferent de starea vremii sau de momentul zilei. Deranjul provocat de reflexiile luminii pe șosea va devenii istorie iar condusul pe timp de noapte o plăcere!

  Trebuie să subliniem încă odată faptul că oricare dintre noi trebuie în continuare să circule cu atenție sporită, mai ales în condiții de ploaie, întuneric și vreme rea, fără a avea senzația că o pereche de ochelari condus noaptea ne va rezolva toate problemele. Cu siguranță nu o vor face. În schimb vor contribui, poate determinant, la deplasarea în siguranță atunci când condițiile de drum sunt grele.
  Astfel, ne oferă tuturor șansa de a ajunge acasă mai odihniți iar ochii noștri nu vor fi expuși atât de mult luminilor supărătoare pe timp de noapte. Dacă peste toate aceste avantaje adăugăm și prețul accesibil la care găsiți o pereche de ochelari auto polarizati pe site-ul Viyogo.ro devine evident faptul că de astăzi înainte nu mai trebuie să parcurgeți niciun drum forțându-vă să vedeți ce se petrece în trafic în jurul vostru. Veți avea o imagine clară, căpătând astfel controlul asupra călătoriei.

ochelari auto polarizati
set ochelari auto
ochelari de condus noaptea
Catacteristici
Brand Viyogo
Caracteristici cheie 1. Rezistent la zgarieturi; 2. A se evita socurile termice si mecanice, zgarierea, contactul cu alcool, parfum, acetona, detergent, suprafete abrazive ; 3. Usor de intretinut.
Colectie All seasons
Continut pachet 1 Ochelari pentru condus ziua + cutie din hartie + toc + husa pentru ochelari + servetel moale pentru curatare; 1 Ochelari pentru condus noaptea + cutie din hartie + toc + husa pentru ochelari + servetel moale pentru curatare;
Culoare lentila Negru, Galben
Culoare rama Negru
Dimensiuni Inaltime lentile - 46 mm; Latime Lentila - 54 mm; Marime punte nazala - 16 mm; Lungime brat - 143 mm;
Material lentile TAC
Material rama TR-90
Protectie UV 400
Tip lentila Polarizata
Tip produs Ochelari pentru sofer
Acorda o nota:
Captcha

Din aceeasi categorie

Newsletter

Pentru a fii curent cu toate noutatile lasa-ne mai jos adresa ta de email.

0