Livrare easybox la doar 12.99 RON

Termeni si conditii


Suntem 100% angajati sa va pastram datele in siguranta si securizate. Apreciem si respectam cat de importanta este confidentialitatea dumneavoastra, asadar va vom folosi datele numai pentru a va imbunatati experienta pe website-ul nostru.
 
Aceasta pagina poate fi supusa modificarilor, pentru a reflecta prelucrarea datelor noastre. Daca intervin modificari semnificative, vom face acest lucru clar pe website-ul nostru sau prin alte mijloace de contact, cum ar fi email. Astfel, veți putea revizui modificarile inainte de a continua sa utilizati website-ul nostru.
 
Furnizarea acestor informatii nu este obligatorie. Totusi, in cazul in care alegeti sa nu le furnizati, exista posibilitatea de a nu putea folosi website-ul nostru la potential maxim, asa cum este menit sa fie utilizat.
Vom pastra datele dvs. atat timp cat aveti cont pe website-ul nostru, sau cat timp trebuie sa va furnizam servicii. In cazul in care este cerut explicit sa respectam cerintele legale sau de reglementare, pentru a solutiona litigii, a preveni frauda si abuzul sau sa impunem respectarea termenilor si conditiilor noastre, este posibil sa pastram, de asemenea, anumite informatii, dupa cum este necesar, chiar si dupa ce va inchideti contul sau nu mai este necesar sa va furnizam serviciile.
De asemenea, anonimizam si agregam informatiile personale (astfel incat acestea sa nu va identifice) si le folosim in scopuri ce includ testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, imbunatatirea website-ului nostru si dezvoltarea de noi produse si servicii. De asemenea, distribuim aceste informatii unor terte parti.
  
Schimbul de informatii:

Nu vom vinde niciodata niciuna dintre informatiile dvs. personale catre nicio terta parte, inclusiv numele, adresa, adresa de e-mail sau informatiile de plată.
Cu toate acestea, va impartasim datele cu urmatoarele categorii de companii, ca parte a serviciilor pe care vi le oferim:

• Companiile care ne permit sa vindem si sa livram comenzile dvs., cum ar fi furnizorii de servicii de plata si companiile de livrare. In acest sens, comunicam informatiile dvs. personale dupa cum urmeaza:
- S.C. Banca Transilvania S.A., in vederea procesarii platilor cu cardul pentru comenzile plasate pe site-ul www.viyogo.ro;
- S.C. Delivery Solutions S.A. (Sameday) si S.C. Dynamic Parcel Distribution S.A. (DPD) in vederea prestarii serviciilor de livrare a coletelor pentru comenzile plasate pe site-ul www.viyogo.ro;
- S.C. Intelligent IT S.R.L, pentru emiterea si procesarea facturilor prin intermediul platformei Smartbill.
• Furnizori de servicii profesionale, cum ar fi agentii de marketing, parteneri de publicitate si gazde ale website-urilor. In cazul de fata, comunicam informatiile dvs. personale:
- S.C. AMG 53 SEO Solutions S.R.L, in vederea prestarii serviciilor de promovare SEO a site-ului www.viyogo.ro.
- S.C. Net Design S.R.L, pentru serviciile de hosting si backup destinate gazduirii site-ului www.viyogo.ro.
• Agentiile de aplicare a legii si de prevenire a fraudei;
• Companiile aprobate de dvs., cum ar fi retelele de social media (daca alegeti sa va conectati conturile la noi).
 
Marketing:

Cu aprobarea dvs., trimitem in mod regulat mesaje de marketing sub forma de e-mailuri si SMS, pentru a va tine la curent cu noutatile, promotiile si colectiile noastre. Puteti alege sa nu primiti mesaje de marketing de la noi in orice moment facand clic pe linkul "Dezabonare" din orice e-mail sau contactand echipa noastra de asistenta pentru clienti.
Va rugam sa retineti ca lucram cu o retea complexa de servicii, astfel incat este posibil sa primiti mesaje de la noi in timp ce procesam cererea dvs. si sistemele noastre se actualizeaza.
Ca si multe alte companii, desfasuram activitati de publicitate online, directionand bannere si anunturi catre dvs., in timp ce navigati pe alte website-uri, utilizand o varietate de retele si tehnologii de marketing digital, cum ar fi pixeli, cookie-uri si identificatori. Acestea includ retelele sociale si serviciile lor specifice, cum ar fi Audientele Personalizate Facebook.
Bannerele si anunturile sunt directionate pe baza informatiilor disponibile despre dvs. si activitatea dvs. pe site-ul nostru.
 
Drepturile dvs.:

Va respectam confidentialitatea si asiguram protectia datelor dvs.. Iata drepturile dvs. in ceea ce priveste informatiile personale:

• Dreptul de a fi informat despre modul in care sunt utilizate informatiile dvs. personale;
• Dreptul de a accesa informatiile personale pe care le detinem despre dvs. si de a solicita corectarea inexactitatilor;
• Dreptul de a ne solicita sa stergem datele dvs., sa nu le mai procesam sau colectam, in anumite circumstante;
• Dreptul de a nu mai primi mesaje de marketing direct si de a retrage in orice moment consimtamantul pentru alte procese bazate pe consimtamant;
• Dreptul de a solicita sa transferam sau sa portam elemente ale datelor dvs. fie catre dvs., fie catre un alt furnizor de servicii;
• Dreptul de a va plange autoritatii de reglementare a protectiei datelor.

Daca doriti sa va exercitati drepturile sau aveti o plangere, va rugam sa contactati echipa noastra pentru relatii cu clientii sau sa ne trimiteti un e-mail la contact@viyogo.ro.

Newsletter

Pentru a fi la curent cu toate noutatile lasa-ne mai jos adresa ta de email.

0